Intra pe Chat Online

chat romanesc online gratis

chat romanesc online gratis

Intra pe chat online si socializeaza cu fete si baieti din Romania in cea mai mare comunitate de chat romanesc fara inregistrare.
Locul perfect unde poti intalnii si socializa pe net. Chat cu Webcam Gratis fara inregistrare si usor de folosit.
Inainte de a va conecta pe chat online va rugam sa respectatii termenii si obligatiile de folosire ale acestui chat.

Reguli si Obligatii pe Chat Online: Va rugam sa cititi cu atentie si respectati acesti termeni si conditii de utilizare.
Pentru intra pe chat online va rugam sa schimbati numele “default” cu care intrati cu unul care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti.

 • Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.
 • Nu lansati discutii cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate. Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.
 • Cererile pentru a deveni moderatori sau owneri se fac lasand un mesaj sau comentariu cu mesajul : ( numele dumneavoastra ) Vreau sa devin moderator/owner sau sa va recomande unul dintre administratorii de pe chat.
 • Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii . Membrii care ne viziteaza zilnic pe chat au sansa de a devenii moderatori, daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre.
 • Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru.

 

Daca ati citit “Reguli si obligatii pe chat Romania” si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuitre fara nici un fel de restrictii.
Orice incalcare a acestor reguli si obligatiuni o puteti semnala administratorilor de pe chat sau puteti lasa comentarii cu problemele sau neplacerile de care ati avut parte.

Va multumim pentru intelegere si va dorim chat online placut!

Publicitate pe Chat

Pentru partenerii nostrii care au camere de chat xat si posturi de radio online le putem promova rapid si usor. (Oferim spatiu publicitar, publicam si promovam articole, produse si servicii.)

You may also like...

3 Responses

 1. Cel mai vizitat blog cu chat din Romania. Intra si tu sa cunosti fete si baieti din Romania.

 2. Chat Online spune:

  Chat Online Romanesc cu fete si baieti din Romania. Chat Online Romania, un chat gratis fara inregistrare si usor de folosit.

 3. Chat Romania spune:

  Chat Romania este comunitatea de chat online cu fete si baieti. Intra pe cel mai vizitat chat online romanesc, locul perfect pentru a socializa.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: