Chatul Fetelor

chatul fetelor

chatul fetelor

Chatul fetelor este un chat romanesc cu fete din Romania. Vino si tu pe chatul fetelor sa socializezi si sa cunosti fete pe chat. Chatul fetelor este cel mai vizitat chat din Romania si pe dumneavoastra sa formam cel mai mare grup de prieteni din Romania.
Mareste Chat: click pe Chat Online Romania

Reguli si obligatii pe chatul fetelor :
Pentru a va alatura pe Chatul Fetelor va rugam sa schimbati numele „default” cu care intrati pe chat online cu unul care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti.

Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.
Nu lansati discutii cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate.
Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.
Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii .
Membrii care viziteaza zilnic chat-ul au sansa de a ajunge moderatori daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre.
Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru.
Daca a-ti citit  „Reguli si obligatii pe chat” si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuite fara nici un fel de restrictii.

You may also like...

1 Response

  1. martie 6, 2013

    […] Chatul Fetelor este cel mai vizitat chat online romanesc, un chat gratis, un chat fara inregistrare, un loc unde te poti distra cu fete pe chat!  Intra pe Chatul Fetelor din Romania si iti promitem ca nu ai sa regreti! Pe Chatul fetelor din Romania, gasiti un chat care reinventeaza distractia. […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: