Chat Romania

Chat Romania Online este comunitatea de chat online cu fete si baieti. Intra pe cel mai vizitat chat online romanesc, locul perfect pentru a socializa.

chat romania

Va invitam pe toti sa va alaturati celei mai mari comunitati de chat online din Romania si cu siguranta o sa va distrati alaturi de prietenii dumneavoastra, pentru ca aici atmosfera este deja fierbinte
Te invitam sa te alaturi celei mai mari comunitati de chat online romanesc unde distractia si buna dispozitie sunt obligatorii. Te rugam sa respecti reguli si obligatii pe chat.

Mareste Chat: click pe Chat Online Romania

Reguli si obligatii pe chatul fetelor :

Pentru a va alatura pe Chatul Fetelor va rugam sa schimbati numele “default” cu care intrati pe chat online cu unul care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti.

Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.
Nu lansati discutii cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate.
Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.
Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii .
Membrii care viziteaza zilnic chat-ul au sansa de a ajunge moderatori daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre.
Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru.
Daca a-ti citit  “Reguli si obligatii pe chat” si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuite fara nici un fel de restrictii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: